INDIVIDUELL SLUTBEHANDLING PÅ HUSETS FASAD V2
Individuell fasaddesign V2.
Många efterbehandlingsalternativ är möjliga - kontakta budiHOME-teamet. Priset för att förbereda ett enskilt erbjudande för en fasaddesign för ett V2-hus är PLN 798 brutto
INDIVIDUELL SLUTBEHANDLING PÅ HUSETS FASAD V2
Individuell fasaddesign V2.
Många efterbehandlingsalternativ är möjliga - kontakta budiHOME-teamet. Priset för att förbereda ett enskilt erbjudande för en fasaddesign för ett V2-hus är PLN 798 brutto.
BURSPRÅK MED BALKONG FÖR HUS H1 OCH H2
Burspråk med fasadbetong eller annat valt fasadmaterial tillgängligt i vårt sortiment. En perfekt plats för en solig matsal. Huset har en balkong med ett minimalistiskt glasräcke.
Priset för att förbereda en enskild offert för ett fönster med balkong och räcken för husen H1 och H2 är 711 PLN brutto.
KONSTRUKTION AV GARAGE OCH CARPORT FÖR HUS H1 och H2
Praktisk användning av utrymme ovanför friggeboden och carporten.  Tack vare denna behandling får byggnaden en individuell och lyxig karaktär. Terrassgolvet kan bearbetas enligt kundernas individuella önskemål. 

 Priset för att förbereda en enskild offert för utformning av en balkong placerad på en friggebod och / eller carport för hus H1 och H2 är 711 PLN brutto.
KONSTRUKTION AV GARAGE FÖR HUS H1 och H2
Funktionell användning av utrymme ovanför friggeboden som står direkt intill huset. Tack vare denna behandling kommer byggnaden att få en individuell och intressant karaktär. Terrassgolvet kan bearbetas enligt kundernas individuella önskemål.
Priset för att förbereda en enskild offert för utformning av en balkong placerad på en friggebod och / eller carport för hus H1 och H2 är 711 PLN brutto.
UTSPRÅNG MED BALKONG FÖR HUS H1 OCH H2
Burspråk med ett av de tillgängliga fasadmaterialen i vårt sortiment. En perfekt plats för en solig matsal. Huset har en balkong med ett minimalistiskt glasräcke.
Priset för att förbereda en enskild offert för konstruktion av ett fönster med en annan fasad än betong med balkong och räcken för hus H1 och H2 är 711 PLN brutto
SPEKTAKULÄR TERRASS FÖR V3-HUSET
Vi föreslår att bygga upp den oregelbundna formen på V3-huset och skapa en extremt bekväm plats att koppla av.  Finish på terrassgolvet kan bestämmas av kunden.   
Priset för att förbereda en enskild offert för en balkongdesign med räcken för ett V3-hus är PLN 798 brutto.
INDIVIDUELL FINISH PÅ HUSETS FASAD V2
Användning av skjutfönster med stor yta i den vardagliga delen av huset enligt ett individuellt projekt. Vänligen kontakta budiHOME-teamet.
FRISTÅENDE TERRASS FÖR SAMTLIGA HUS
Vi erbjuder en fristående betongterrassplatta av alla former, placerad som en ö var som helst i trädgården.
Priset för att förbereda en enskild offert för en terrassplatta med det angivna området för alla hus är 495 PLN brutto.

Har du inte hittat svaret på din fråga? KONTAKTA OSS!

Kontakta oss och se hur konstruktionen och priserna ser ut på prefabhus i Budihome.