Vi är ett polskt två generationers företag med över 30 års erfarenhet. Vi har deltagit i många, vanliga och extremt komplexa investeringar i landet och utomlands.
budizol
budiHOME%20logo-01
Utökningen av vår verksamhet till tillverkning gjorde det möjligt för oss att säkerställa kompromisslös kvalitet i varje steg av projektet.  Vi har mycket moderna fabriker för armerade betong och trä, omfattande tekniska anläggningar och ett laboratorium där våra enastående ingenjörer har utvecklat ett innovativt system för att bygga prefabricerade energibesparande anläggningar Energia3. Efter stora projekt - köpcentra, hotell eller bostadsområden i Polen, Sverige, Tyskland och andra länder, vände vi oss till den ursprungliga husdesignen. Vi överförde all vår tidigare erfarenhet i Budihome.

Vändpunkten för oss var implementeringen av den innovativa Sprzeczna 4-byggnaden och det lyxiga Rosevia Resort & SPA med bekväma lägenheter i separata byggnader. Arbetet med detta projekt fick oss att titta på bostäder på ett nytt och okonventionellt sätt, vilket resulterade i Budihome-projektet. Idén om ”Upphöjd energi” består inte bara av produktionsteknologi utan också användning av moderna, ekologiska lösningar och en övergripande optimering av huset så att det inte bara är miljövänligt utan också betjänar dess invånare.

MÖJLIGHET 4 - TOTALT PREFABRICERING

Manifest för modern prefabricering
Så kallades ett av våra flaggskeppsprojekt - ett bostadshus i Warszawa på Sprzeczna 4. När vi arbetade med det försökte vi åter visa möjligheterna med prefabriceringsteknologi förstått som total prefabricering. Konstruktion från färdiga, mycket avancerade element betyder inte bara tidsbesparing (vi utförde en hel våning på mindre än två veckor), utan också ekologi (byggnaden kännetecknas av anmärkningsvärd täthet och termisk tröghet), men också attraktiv och modern estetik. Detta genomförande har vunnit flera utmärkelser, inklusive arkitekturpriset av presidenten i Warszawa för det bästa bostadsbyggandet och SARP-nominering till European Award Mies van der Rhoe

ROSEVIA RESORT & SPA - EKOLOGISK OCH KOMPROMISSLÖS

Lyxig och innovativ 
När vi arbetade på denna exklusiva badort, fokuserade vi inte bara på bekväma rum, utan först och främst gav vi respekt för naturen i den omgivande landskapsparken. Vi använde all vår produktionskapacitet och expertkunskap för att förfina varje detalj och skapa en lyxig nollenergi semesterställe - och vi lyckades! Nästan alla delar av Rosevia Resort & SPA kom från Budizol-fabrikerna - tack vare det kontrollerade vi kvaliteten på alla material. Vi tillverkade allt - byggnader (i hybrid-prefab teknologi), pooler av syrafast stål, gymmets yttre konstruktion, en fristående kub med glas, trappor till stranden och många andra.

PREFABRICERING BETYDER MER

HIGH TECH

De viktigaste delarna av din Budihome skapas i företagets moderna fabriker. I produktionsprocessen använder vi också omfattande tekniska anläggningar och ett laboratorium. Vi utvecklar innovativ teknik och når ut för ovanliga lösningar som Energi³. Vi har en ultra-modern syn på huset.
 

KVALITET OCH ERFARENHET

Den erfarenhet vi har fått när vi arbetade med olika typer av projekt har gjort det möjligt för oss att bättre förstå och som ett resultat omdefiniera ett hus och dess konstruktion. Vi tar inga kompromisser - vi förser dig bara med produkter och massiva prefabhus av högsta kvalitet.

POLSKT FÖRETAG I EUROPA

Vi är stolta över att vi som ett två generationers polskt företag med tradition gick med våra produkter utanför landet och vi lyckades tillfredsställa kunder på de mest krävande europeiska marknaderna - i Sverige, Norge, Tyskland och till och med avlägsna Irland.

PISZĄ O NAS

pompa%20zalety%20(9)
ARCHITEKTURA BETONOWA
Sprzeczna 4
pompa%20zalety%20(9)
ARCHDAILY
Sprzeczna 4
pompa%20zalety%20(9)
ARCHITEKTURA MURATOR
Sprzeczna 4
pompa%20zalety%20(9)
ARCHITEKTURA MURATOR
Rosevia Resort & SPA
pompa%20zalety%20(9)
BRYŁA.PL
Sprzeczna 4
pompa%20zalety%20(9)
ARCHITEKTURA MURATOR
Sprzeczna 4 - wystawa w Berlinie.
pompa%20zalety%20(9)
MIESARCH
Sprzeczna 4
pompa%20zalety%20(9)
BTA
Sprzeczna 4

BIBLIOTEKA VIDEO