ENERGI FRÅN BRA KÄLLA

När vi valde en miljövänlig värmepump för budiHOME, hade vi inte bara miljön i åtanke, utan också säkerhet och bekvämlighet - för dig och dina nära och kära. Vi har hittat en lösning som kommer att stödja dig i varje steg tack vare många fördelar - från enkelhet i användningen, som garanteras av applikationen för att kontrollera alla enheter i hemmet, till möjligheten att minska energikostnaderna och säkerställa säkerheten. Applikationen ger dig inte bara möjligheten att ändra inställningarna för varmt vatten, inte bara när det gäller temperatur eller prestanda, utan möjliggör även programmering av egna önskade pumpinställningar, inklusive en timerfunktion som gör att du kan använda en billigare energitariff eller semesterläge när invånarna inte är hemma. Detta innebär att onödiga energiförbrukningar kan undvikas. 

Värmepumpen är också lätt att underhålla eftersom det inte finns något behov att ladda bränsle eller kontrollera bränsletankens tillstånd. Användarvänlighet är inte allt som utskiljer våra värmepumpar. Först och främst är det det säkraste sättet att värma ett objekt. Användningen av en ekologisk värmepump eliminerar risken för explosion eller igensättning, vilket kan uppstå vid användning av ett gas-, olje- eller bränslesystem. Kontrollsystem för borttagning av bakteriestammen Legionella gynnar också invånarnas hälsa. 
check
SÄKER
Användningen av en värmepump garanterar säkerheten för invånare och miljön, eftersom det eliminerar risken för explosioner eller CO-läckage. Systemet är också utrustat med en funktion som tar bort Legionella-bakterier.
check
EKONOMISK
Mobilapplikationen låter dig planera pumpens drift exakt enligt dina behov, dra nytta av mer gynnsamma priser och undvika onödiga energiförluster.
check
EKOLOGISK
Pumpen är miljövänlig och garanterar energibesparingar. Det eliminerar också behovet av att ladda bränsle och bygga en bränsletank och kontrollera dess tillstånd.
check
ENKEL DRIFT OCH UNDERHÅLL
Pumpen kan styras av en intuitiv panel och en mobilapplikation. Systemunderhåll är okomplicerat och kräver inga specialister för drift. 
Genom att välja denna metod för att värma ditt hem kan du minska den negativa påverkan på den naturliga miljön och ta hand om vår planets framtid. Värmepumpen i massiva prefabhus i Budihome är också en beprövad anordning av högsta kvalitet - den har EHPA Q- kvalitetscertifikat och PreQurs (NO SMOG) kvalitetscertifikat inom ramen för låg och allmän minskning av luftföroreningar.
 
calosc%20napisy%20(1)